KÜTAHYA / GEDİZ - Erdoğmuş Şehit Ramazan Demirci İlkokulu

Mehmet CANBULAT - MÜDÜR

1971 yılında KÜTAHYA ili GEDİZ İlçesinde doğdum.Sırasıyla Gürlek İlkokulu, İzmir Karşıyaka Gazi Ortaokulu ve Eskişehir Yunusemre Öğretmen lisesini okuduktan sonra KTÜ Üniversitesi  Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü başarıyla bitirdim.  Evli ve 2 çocuk babasıyım.  Görev hayatıma 1995 Yılı eylül ayında Iğdırda başladım. Iğdırda 2 yıl görev yaptıktan sonra ilçemiz Akkaya Köyüne atandım. Akkaya İlkokulunda 4 yıl görev yaptıktan sonra Eskigediz Umurbey İlköğretim okuluna geldim. Umurbey İlköğretim okulunda öğretmen olarak 10 yıl görev yaptım. 2010 tarihinde Müdür yardımcısı olarak Gölcük İlköğretim okulunda göreve başladım. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra aynı okuda 8 yıl  Müdür Olarak görev yaptım. Burada 2023 yılında göreve başladım.