KÜTAHYA / GEDİZ - Erdoğmuş Şehit Ramazan Demirci İlkokulu

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası Kapsamında Gediz Orman Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize tişört,şapka meyve suyu ve sandviç ikramında bulunuldu.Videolar izledik tişört ve şapkaları taktık sandviçlerimizi yedik Orman Genel Müdürlüğüne,Gediz Orman işletme Müdürlüğüne ,Karadona Orman İşletme Şefimiz Oğuzhan Bozkurt MEŞE ye,Orman Muhafaza Memurlarımız Aytekin Kızıl  a ve Yakup Er e çok teşekkür ederiz.   Her öğrencimize birer fidan verdik yaşadıkları yeri yeşillendirsinler  diye....

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Şehit Ramazan Demirci yi Anma Programımızı gerçekleştirdik.Erdoğmuş Köyü Muhtarı Mehmet Aktürk e,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Emre ye,Şehidimizin babası Adem Demirci ve ablası Süheyla Demirci Özyer  e,Gediz Halk Eğitim Müdürü Mehmet Özyurt a,Gediz Umurbey İlkokulu Müdürü Ercan Kahraman a,köyümüz imam hatipleri Mehmet Tosun ve Cemal Bardakçı ya katılım sağlayan tüm veli ,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

YÜREKLERDE AKİF, DİLLERDE HÜRRİYET. İstiklal Marşımızın kabulünün 101.yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Mrt

Gediz Halk Eğitim Merkezince yürütülen Türkiye bağımsızlıkla mücadele eğitmi kursu kapsamında öğrencilerimize Sağlıklı Yaşam semineri verildi.Halk Eğitim Merkezi öğretmenimiz Derya TÜLÜ Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

4/A Sınıfı öğrencilerimizle  Gediz Gençlik merkezi ne yaptığımız gezide Gediz Belediye Başkanımız sayın Muharrem AKÇADURAK ile karşılaştık.Bizi kırmayıp öğrencilerimizle fotoğraf çekinen başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

4/A Sınıfı öğrencilerimizle Gediz Bilim sanat Merkezi ne ziyarette bulunduk. Öğrencilerimize yapılan çalışmalar hakkında bilgil  veren Fatma DEMİRBAŞ hocamıza çok teşekkür ediyoruz

Mrt

Okulumuz 3/A sınıfıöğrencilerimizle 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu na ziyarette bulunduk.Okul Müdürü Ozan TEKİN ve Müdür Yardımcısı Osman GENÇ'e yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

EGEP projesi kapsamında öğrencilerimizle kurum gezilerimiz devam ediyor. 4/A sınıfı öğrencilerimiz ok atarak ve golf oynayarak gün boyuncaeğlendiilerGediz Özel isabet İlkokuluna yaptığımız gezide okulumuza kapılarını açan ve yakın ilgi gösteren Özel İsabet İlkokulu Müdürü sayın Ömer KAÇMAZ Bey e teşekkür ediyoruz.EĞEP Projesi kapsamında kurum gezilerimiz devam edecek

Şbt

We learned parts of the house in the 6th unit with our 3nd grades.Our students made their own house and described them.

3.sınıf öğrencilerimizle 6.ünitede (My House)evin bölümlerini öğrendik.Öğrencilerimiz kendi yaptıkları evleri tanıttılar.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimiz hayvanları yiyeceklerine, bebeğide biberonuna götürerek eğlenceli bir şekilde kodlama yapmayı öğrendi.

Şbt

Kitap Oku Dünyan Değişsin.Okulumuz 4/A sınıfı ile Gediz Halk Kütüphanesini ziyaret ettik.Kurum gezilerimiz devam edecek

Şbt

Her ay yapmayı planladığımız sinema günü etkinliğimizin ilkini gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Öğrencilerimiz pat mısır eşliğinde sinema izlemenin  keyfini yaşadılar.

Şbt

2 A Sınıfı öğrencilerimizle EGEP Projesi kapsamında kurumlar arası işbirliği ne yönelik Gediz İtfaiye Müdürlüğüne ziyarette bulunduk.

Şbt

EGEP projesi kapsamında öğrencilerimizle kurum gezilerimiz devam ediyor. 2/A sınıfı öğrencilerimiz ok atarak ve golf oynayarak gün boyuncaeğlendiilerGediz Özel isabet İlkokuluna yaptığımız gezide okulumuza kapılarını açan ve yakın ilgi gösteren Özel İsabet İlkokulu Müdürü sayın Ömer KAÇMAZ Bey e teşekkür ediyoruz.EĞEP Projesi kapsamında kurum gezilerimiz devam edecek